Digital åpen skole 14. januar

Malerfag Foto Lars Bugge Aarset.jpg

Torsdag 14. januar kl 17-1830 er 10.-klassinger med foresatte velkommen til digital åpen skole. Digital åpen skole er en god mulighet for elever og foresatte på 10. trinn til å bli bedre kjent med Charlottenlund videregående skolen. Arrangementet blir en direktesending og er lagt opp slik at foresatte også kan ta del i denne delen av karriereprogrammet som ungdommene følger på 10. trinn.

Arrangementet innledes med film fra programfag og fellesarealer, kort presentasjon av skolen, kort presentasjon av Elevtjenesten, 30 min. med presentasjon av YF-fagene, 30 min. med presentasjon av tilbudene på studieforberdende program. 

De videregående skolene vil bruke Teams live event til å vise sendingene sine. Alle kan enkelt koble seg på arrangementet ved å klikke på lenken. En kan bruke mobil og andre digitale verktøy. Det anbefales at en kobler seg på i god tid før arrangementet starter.

Chattemulighet

Det blir mulighet til å stille spørsmål via chat. Alle deltagere i Teams live events er anonyme. Andre deltagere ikke vil se hvem som stiller de ulike spørsmålene. Det oppfordres til å benytte anledningen til å stille spørsmål.

Video fra Digital åpen skole finner du her

Du finner digital åpen skole her

Velkommen!

Digital Brosjyre

Se også digital brosjyre for Charlottenlund vgs

Sist oppdatert 19.01.2021