Sommerhilsen fra rektor

Marit Flak Stovner foto Lars Bugge Aarset.jpg

Kjære alle sammen! Sommerferien nærmer seg med stormskritt og tiden er inne for å takke for i år. Et uvanlig skoleår som startet helt normalt, men som ble tatt av pandemien. Det gav oss noen utfordringer med hjemmeskole, digital opplæring, masse arbeid og ikke minst så måtte vi alle holde oss hjemme. Ikke ble det vanlig avslutning, ikke eksamen og heller ikke de fellesaktivitetene vi har på tampen av skoleåret. Dere fikk også føle på savn av venner og på en normal skolehverdag.

Jeg vil på vegne av Charlottenlund videregående skole takke dere alle for at dere lojalt har fulgt opp rådene om smittevern, holdt avstand, vasket hender og holdt ut. Dere har virkelig stått på i tiden med hjemmeskole, vært arbeidsvillige og ikke minst positive. Vi er virkelig stolte over dere alle sammen!

Jeg har en spesiell hilsen til de av dere som er ferdig på Cha og skal ut i læra, studere videre, jobbe eller gjøre andre ting. Desverre tok pandemien fra dere både en vår dere hadde sett fram til, fritidsaktiviteter, fellesskap og eksamen. Våren 2020 kommer ikke tilbake, men både en flott sommer og ei spennende framtid ligger foran dere. Måten dere har håndtert dette på er forbilledlig og dette vil dere bli husket for. Jeg håper dere har hatt ei fin tid på Cha og fått både kunnskap, erfaringer og nysgjerrighet som vil bli til nytte i årene som kommer.

Lykke til med livet videre. Fortsett med å være nysgjerrige på kunnskap og engasjer dere i samfunnslivet. Ta godt vare på hverandre og de dere har rundt dere.
Blant våre viktigste verdier er respekt og toleranse for ulikhet og mangfold. Dette er verdier vi jobber for både på Cha og i samfunnet ellers. Samtidig opplever vi en verden der disse verdiene stadig utfordres. Min oppfordring til dere er at dere tar med dere både respekten og toleransen ut i sommeren og i fellesskapet.
På Cha har vi verdens flotteste ungdommer og vi er utrolig stolte over dere. Dere er våre talenter som vi ønsker alt godt.

En lang og herlig sommer står foran oss. Nyt sommeren og skolefri! Lad batteriene, ha det artig og nyt hver eneste dag. Tusen takk for skoleåret 19/20 og på gjensyn i august for dere som fortsetter på Cha.

Vennlig hilsen

Marit Flak Stovner
rektor