Ut på fuglekikking

Ut på fuglekikking.png

Bli med Dan Peter og mamma Siv på fuglekikking! Vi tar deg med på oppdagelsesferd fra trappa, ut på gårdsplassen, ned til dammen og ut i skogen.

Hva kan vi se av fugler? Med øra på stilk og kjente barnesanger i sekken får du bli med på tur med oss. Kanskje finner vi en fugl du ikke har sett før? Forestillingen knyttes sammen med lydeffekter og musikalske referanser til fugler. Vi ønsker å inkludere publikum. Barna får være med: herme litt, bevege seg litt og synge! På forhånd håper vi dere kan lytte til Fløy en liten blåfugl og en eller to av lydfilene vi legger ved.

 Mere info

Siv Øgaard Fossum, mamma, lærer, musikkpotet m/mellomfag i musikk og joik i utdanninga før hun ble logoped. Siv har sunget mye solistisk, i kirka med egen gitar eller piano, eller på andre små oppdrag. I flere år var hun fast vokalist i Skaun storband. Siv hadde hovedrollen i musikkspillet «Sønnøv» spilt i Skaun kirke hvor den andre hovedrolleinnehaveren var skuespiller/sanger fra Trøndelag teater. Hun synger 2. alt i damekoret Embla og er musikalsk aktiv i lokalmiljøet. Siv har dirigert familiekor og barnekor i mange år, hatt ulike grupper med Musikk fra livets begynnelse, Musikk med småbarn samt ledet Skauns «Jezzgruppe»; musikk med mennesker med nedsatt funksjonsnivå hvor musikkgleden og den enkeltes egetuttrykk i musikken er målet.

Dan Peter Sundland, bassist og komponist i jazz- og improvisasjonsmiljøene i Norge og Tyskland. Han har en europeisk jazzmastergrad fra NTNU, og er ansett som en av de mest unike bassistene i sitt felt. Han er med og leder et antall band, har knapt 20 album i diskografien, og er å se på konsertscener over hele Europa. Han har gjort skolekonserter og barnekonserter på norske festivaler med bandet Nina og Sommerfuglfiskene siden 2012, inkludert bl.a. gjennom Rogaland DKS 2015-2021. «Dan Peter is simply outrageous on the electric bass. Words aren’t enough. You have to see him play!» - Kresten Osgood.

 Konsert/Turneliste 2022/2023

26.4 Leka

27.4 Nordli

28.4 Høylandet

 

2.5 Verdal

3.5 Namdalseid, Namsos

4.5 Flatanger

5.5 Steinkjer

8.5 Meråker

9.5 Frosta

10.5 Leksvik

11.5 Levanger

 

Sist oppdatert 22.02.2023