Gult nivå fra 20.januar

gauldalvgs.jpg

Etter at regjeringen mandag 18.01. gjeninnførte såkalt "gult nivå" i landets ungdomsskoler og videregående skoler, er det også slik ved Gauldal videregående skole

Fra og med onsdag 20. januar vil undervisningen foregå på skolen igjen. Vi vil følge smitteverntiltak i tråd med nasjonal veileder på «gult nivå». Elever og ansatte er kjent med hva dette innebærer.

Husk:

• Alle videregående skoles elever og ansatte bruker inngangen ved TI-verkstedet – også i løpet av skoledagen ved ut- og inngang.
  • Elever som kan det, går direkte inn på klasserommet
  • Ikke møt på skolen om du er syk
  • Vask hender
  • Unngå trengsel og tette samlinger

Reise til og fra skolen:

• Trondheim og Melhus kommuner har innført påbud om bruk av munnbind på offentlig sted inkludert i kollektivtrafikken.
  • Alle elever, også de som bor i andre kommuner, oppfordres til å gjøre bruk av munnbind på skolebussen
  • På bussen er det lov å sitte side om side. Det er ikke lov å stå i midtgangen.
  • De som har mulighet, oppfordres fortsatt til å gjøre bruk av alternativ transport til og fra skolen.

Sist oppdatert 19.01.2021