Sommerhilsen fra rektor

sommerbilde-2021.jpg

Ved Gauldal videregående skole ønsker vi både elever og ansatte en riktig god sommerferie!

Skoleåret vi nå har avsluttet, ble mye preget av smittevern i ulike farger, men også av sorg og tap. Det er heldigvis ikke ofte vi opplever å miste elever på tragiske måter, slik vi har gjort det denne våren. Elevenes nærmeste lider ufattelige tap. Men også hele ungdomsmiljøet og skolemiljøet blir preget av hendelsene. Som skole vil vi takke hver enkelt av dere elever for måten dere har støttet hverandre på i denne tiden.

Det er godt å se fram til nytt skoleår 2021-2022 i håp om å kunne starte uten strenge smitteverns-restriksjoner. Vi gleder oss over at elevtallet holder seg stabilt og at mange unge i Gauldalsregionen søker mot utdanning her på skolen.

Min tid som rektor ved denne skolen går mot slutten.  Fra og med 1. august vil Kirsti Welander overta jobben. Ta godt imot henne! Jeg takker for innholdsrike, lærerike og gode år på Gauldal videregående skole! Takk til flotte ungdommer og dyktige medarbeidere!

Randi Nordgaard Hermstad

Sist oppdatert 24.06.2021