Sommerhilsen fra rektor

sommerfugl.png

Rektor ønsker alle elever en god sommer og lykke til videre til de vi ikke møter igjen.

God sommer

 

Kjære elever,

Takk for skoleåret som har gått. Det har vært veldig fint. All latteren, alle arbeidsøktene, de gode ideene og det brennende engasjementet dere utviser, gjør skolen vår til et godt sted å være.

 

Elevrådet og elevrådsstyret har gjort en fremragende jobb gjennom året. Stor takk til hver og en. Med tydelige meninger og gode refleksjoner har dere vært svært gode representanter for medelevene deres i ulike fora. Takk for at dere arrangerte solidaritetsdag, der inntektene gikk til Blå Kors, og for en super dag i Støren-hallen med volleyballturnering.

 

Og russen; dere har vært eksemplariske. Eller…, jeg skulle nok ønske dere hadde prioritert skolen litt høyere i mai, men jeg har samtidig forståelse for at det var artig å være sammen igjen etter to år med mange restriksjoner. Takk for en prima russerevy, alle de artige temadagene, bidraget til Rosa Sløyfe-aksjonen og mye mye mer. 

 

Kjære alle sammen. Det har vært fantastisk kjekt å se alt dere holder på med i klasserommene, på verkstedene og i øvingsfeltet. Nå unner jeg dere en lang sommerferie. Noen av oss møtes igjen i august – velkommen tilbake til dere. Andre er ferdige med 13 års skolegang eller på tur ut i lærebedrifter. Jeg ønsker hver og en lykke til med nye oppgaver på nye arenaer. Takk for at vi fikk bli kjent med dere.

 

Beste hilsen Kirsti

Rektor