IT-kontoret

IT-kontoret logo fornyet.png

IT-kontoret ved Gauldal VGS drifter og støtter alle ansatte og elever med både PC og nettverk. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i 3.etg like over kantinen og like ved ledelsen

Vi har ansvar for nettverk og maskinpark på Gauldal VGS, og vi har et eget kundemottak i vårt lyse og flotte kontorlokal. Vi er også en godkjent lærebedrift som gjør at vi kan ta inn lærlinger fra IKT-servicefag. 

I dag jobber det to personer på IT-kontoret:

IT-Ansvarlig 
Marius Meldal

45294053

IT-lærling
Informasjon kommer 4.august

PC-løsning

Elever hos oss og andre videregående skoler i Trøndelag Fylkeskommune har mulighet til å velge mellom to PC-løsninger: Benytte en privat-PC eller kjøpe en PC gjennom TRFK på Elkjøp. Vil du vite mer om ordningen?
Les om Elev-PC

QR-koder

Høsten 2018 benytter vi QR-koder på mye av informasjon vi sender ut via nettsider og veiledninger. Dette erstatter manuell inntasting av telefonnummer, epost, nettadresser m.m. I prinsippet er det en rubrikk som lar smarttelefonen din koble seg til det som QR-koden er laget til. Over eller under hver QR-kode vil vi opplyse om hvor eller hva den gjør. For å lese disse med din smarttelefon må du laste ned en gratis QR-leser via App Store(iphone-enheter eller Google Play(Android-enheter)

Service og reparasjon

Private datamaskiner

Vi utfører enkle og små reparasjoner innenfor garantiens rammer til PC-modellen du som elev har. Vi bistår for det meste med software-support(programvare på PC). I tillegg kan vi være behjelpelig med å stille en diagnose til PC/feilsøke hva som eventuelt feiler datamaskinen- det gjelder både hardware(maskinkomponenter) og software. 

Datamaskiner kjøpt gjennom fylkeskommunen

Her utfører vi feilsøking og stiller diagnose til både hardware og software. I tillegg er vi behjelpelige med å sende inn reparasjonsskjema og dokumentasjon som trengs for å melde inn til leverandør(ved garanti eller uhell).

PC-Arket

Vi har utformet et enkelt PC-ark som inneholder det som du trenger for å komme i gang. Dette er en side med kjapp informasjon om hvilke muligheter du har som elev i Trøndelag Fylkeskommune. 

Her er noe som IT-kontoret mener du bør sjekke ut:

Brukerveiledninger for Elever

Elev-PC 2018 - Informasjon

Sist oppdatert 01.06.2018