ENT3R digital mattehjelp

Ent3r digital logo

ENT3R digital er mattehjelp over nett der realfagsstudenter ved NTNU hjelper elever på VGS og 10.trinn. Du som elev bestemmer helt selv hva du vil ha hjelp med, og du kan få hjelp uansett hvor du er så lenge du har nettilgang.

Leksehjelpen er mandag til torsdag på kveldstid, hver uke i skoleåret. Leksehjelpen kan også brukes til mer enn bare lekser. Du kan få hjelp med å øve til prøver, til tentamen eller eksamen, eller du kan få hjelp med å forstå noe du synes er vanskelig.

Når du har meldt deg på vil du få en link til et felles digitalt klasserom, og her kan du klikke på knappen «Rekk opp hånden». Da blir du og en mentor sendt videre til et lukket, digitalt grupperom. Her er det bare du og mentoren som kan se og høre hva du spør om, ingen andre. Det fungerer omtrent som Skype, og mentoren har i tillegg mulighet til å vise deg hvordan de regner ut oppgavene steg for steg på skjermen.

Det er ingen dumme spørsmål, og det er helt trygt! Vi er her for å hjelpe deg, uansett om du har langsiktige eller kortsiktige mål i matte.

For mer informasjon klikk her

Send "digital" til 1930 for påmelding

 Infoskriv (digital) - elever.pdf

Sist oppdatert 27.03.2020