Dear Evan Hansen

98139.jpg

Om arrangementet

Guri Kunna VGS presenterer årets musikal!

Årets musikal ved Guri Kunna videregående skole er den filmaktuelle "Dear Evan Hansen".

Musikalen "Dear Evan Hansen" er basert på boken med samme navn. Musikalen ble første gang satt opp på Arena Stage i Washington DC i 2015, og en filmversjon hadde premiere i USA i september 2021. Nå venter vi bare på dato for norgespremierere! Kanskje rekker vi å ta forestillingen inn i Frøya kulturhus før den tid?


Handlingen baseres rundt ungdommer på spranget til å bli voksne, i et typisk High School-miljø. Der finner vi både stereotypene og de usynlige. I denne musikalen er det de usynlige som får fokus, og som gjennom et underfundig hendelsesforløp blir lagt merke til. I etterkant av den tragiske hendelsen der Connor Murphy velger å avslutte livet får vi oppleve stor sorg og et sterkt samhold. Vi skal gjennom ungdommene og familien til Connor følge prosessen videre, og se tilbake på alle minnene.


Årets musikal handler om å bli sett, og å bety noe for noen. I årets musikal slipper man selvfølgelig ikke unna noen romantiske ballader, og man skal også få servert låter med særdeles humoristisk tilsnitt. Årets musikalgruppe består som tidligere år av elever fra både skolested Frøya og Hitra, yrkesfaglige og studiespesialiserende linjer.


Velkommen!

Program

Dear Evan Hansen
Fredag 08. April 2022 • KL. 19:00
Billetter

Dear Evan Hansen
Lørdag 09. April 2022 • KL. 18:00
Billetter

Dear Evan Hansen
Søndag 10. April 2022 • KL. 17:00
Billetter

Sist oppdatert 23.03.2022