MOT som universalverktøy 24/7

mot.JPG

– for foreldre, interesserte voksne, ledere i lokalsamfunnet, fritidsarenaen, og ansatte i nærmiljøet som arbeider med barn og unge.

Dato : onsdag 23. oktober

Tid : 18.00
Sted : Akset kultur- og skolesamfunn (kultursalen)


Som voksen kan du være med å forsterke positive beskyttelsesfaktorer for barn og unge. MOT brenner for å forsterke sitt arbeid ved å forsterke voksnes felles forståelse for viktigheten av å skape en kultur der alle er inkludert. Med utgangspunkt i det afrikanske ordtaket It takes a village to raise a child har vi gleden av å invitere til foredraget MOT som universalverktøy 24/7. Som tittelen viser til kan Innholdet brukes på alle arenaer til enhver tid; til egne og andres barn, partner, kollegaer, venner, familie og gamle og nye bekjente.
Fokus vil være på tre faktorene i møte med andre mennesker:
1. Skape godfølelsen
2. Bakgrunnsforståelse
3. Tøff kjærlighet
Foredragsholder Bjørg-Elin Moen har doktorgrad i psykologi fra NTNU. Hun er ansatt i MOT og er kjent som en inspirerende og modig foredragsholder. Hun vil blande forskning, historier og erfaringer slik at du går ut derfra og vet mer om hva du kan gjøre for å bidra til et varmere og tryggere samfunn for ungdommen. Hun er svært inspirerende å høre på, snakker et språk alle forstår og kommer med gode eksempler. Vi anbefaler sterkt alle som har mulighet til å delta. Noter datoen i kalenderen allerede nå!
Velkommen til et lærerikt foredrag om hvordan du kan bidra til et varmere og tryggere samfunn!


Med hilsen
Petter Skjervold
Rektor Inderøy videregående skole