Skolestart 2018

Petter.jpg

Velkommen til Inderøy videregående skole og til et nytt skoleår!

Det er en glede å ønske alle elever velkommen til skolestart torsdag 16. august. Spesielt gjelder det til dere som starter opp som nye elever ved skolen vår.  Etter en lang sommerferie håper jeg at mange kjenner det skal bli fint å begynne på skolen igjen.  Vi skal gjøre vårt beste for at dere skal kjenne dere velkomne, og håper at alle finner seg godt til rette ved skolen vår.

Tradisjon tro starter vi skoleåret med et velkomstarrangement for alle elevene, samt foresatte i vg 1, i AKSET kultursal torsdag 16. august kl. 18.00

Dere som starter opp i vg1 får tilsendt et eget velkomstskriv, der dere også får informasjon og påminning om å søke skoleskyss og den nye pc-ordningen i Trøndelag.

Et supert lag av lærere og andre ansatte står nå klare og forventningsfulle til å ta imot dere. Alle vi ansatte på skolen er her for å hjelpe, og skal gjøre vårt beste for at du skal få et fint skoleår, at du kjenner deg trygg, får støtte fra både ansatte og medelever, at du trives og ikke minst oppnår resultater av din innsats. Dette er viktig for alle oss som jobber her på skolen. Og det er slik vi håper at du kommer til å oppleve Inderøy videregående skole i kommende skoleår også.

 

 Petter Skjervold

Rektor