Til våre nye elever med foresatte

Velkommen som elev ved Inderøy videregående skole! Velkommen også til dere som er foresatte!

Etter en lang sommerferie håper vi at mange kjenner det skal bli fint å begynne på skolen igjen. Å begynne på ny skole gjør det sikkert ekstra spennende. Vi skal gjøre vårt beste for at dere skal kjenne dere velkomne, og håper at alle finner seg godt til rette ved skolen vår.

Vi gleder oss allerede til et nytt skoleår, og dere kan se fram til et år med mye læring, sosialt fellesskap og glede.

Et supert lag av lærere og andre ansatte står nå klare og forventningsfulle til å ta imot dere. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal få et fint skoleår, at du kjenner deg trygg, får støtte fra både ansatte og medelever, at du trives og ikke minst oppnår resultater av din innsats. Dette er viktig for alle oss som jobber her på skolen. Og det er slik vi håper at du kommer til å oppleve Inderøy videregående skole i kommende skoleår også.

Vi starter skoleåret med et velkomstarrangement for alle elevene, samt foresatte i vg 1, i AKSET kultursal torsdag 15. august kl. 18.00

Etterpå går elevene sammen med sin kontaktlærer til sine respektive klasserom hvor de hilser på hverandre og får en del informasjon. Foresatte blir med rektor, pedagogiske ledere og rådgiver til sal A for å bli litt bedre kjent med skolen. En kopp kaffe blir det også.

Velkommen!


NB!
Husk at du selv må søke om skoleskyss før skolestart. Informasjon om pc-ordning må du raskt sette deg inn i. Du finner mer om dette på fylkeskommunen sine hjemmesider eller skolens hjemmeside.

 Vennlig hilsen

Petter Skjervold 

Rektor