Skolestart januar 2022

covid test.PNG

Håper alle har hatt ei fin julefeiring. Her kommer litt informasjon vedr. oppstarten etter jul. Alle ansatte og elever oppfordres til å ta en selvtest, tidligst 24 timer før skolestart. Vi mottok hurtigtester fra Heim kommune først i mellomjula, så dette er vår plan for avvikling av hurtigtesting. Utdrag fra FHI: “Elever (grunnskole, videregående skoler og voksenopplæring) og ansatte i barnehager og skoler oppfordres til å ta en selvtest, tidligst 24 timer før de møter på skole eller barnehage etter juleferien»

Mandag 3. januar-plan for testing:
kl. 07.30-08.00: Ledelse og andre ansatte tar hurtigtest ved ankomst skolen
kl. 08.00-08.30: Lærere og miljøarbeidere tester seg, henter hurtigtest i ekspedisjonen og går på et eget rom, tar testen og venter på svar.
kl. 10.00-14.00: Elever oppfordres til å hente ut hurtigtest på skolen, vi registrerer hvem som henter. Testen tas tidligst 24 timer før skolestart. For de elevene som ikke får hentet ut hurtigtest mandag 3. januar, vil vi organisere for testing 4. januar. (vi avventer med info om dette for å se hvor mange dette gjelder). Elevene vil får beskjed om dette via sms.

Sist oppdatert 30.12.2021