Informasjon smittevern pr. 30.12.2020

Covid 19.jpg

Levanger kommune har i løpet av jula fått mange nye smittetilfeller. Kommuneledelsen har tatt grep og innført flere tiltak for å begrense smittespredning. Levanger videregående skole er fremdeles på gult nivå og tiltakene for skolen er utarbeidet med det som bakgrunn. Alle tiltak og anbefalinger er i samråd med kommuneoverlegen i Levanger og direktør for utdanning i Trøndelag fylkeskommune.

Situasjonen vurderes fortløpende og endringer kan komme.

Dette gjelder (pr 30.12.2020):

• Levanger videregående skole åpner som planlagt 4.januar.
  • Alle elever og lærere skal følge egen timeplan og møte på klasserommene.
  • Alle som ønsker det, kan bruke munnbind på skolen, men det er ikke påkrevd.
  • Alle som har symptomer, eller som bor sammen med personer som har smitte/ symptomer på smitte skal holde seg hjemme, testes og følge karantenebestemmelsene som gjelder.
  • Alle må holde avstand, vaske/ sprite hendene, desinfiserer overflater.
  • Det en meget sterk anbefaling fra Levanger kommune om å avlyse familieselskaper, vennetreff og fester.

Det anbefales å ikke ha kontakt med andre enn de som er i egen husstand eller sine definerte nærmeste, utover jobb og skole.