Skolestart

lvgs (2).png

Da er snart dagen her og vi er svært glade for å kunne ønske deg hjertelig velkommen som elev ved Levanger videregående skole.

Skolen er svært opptatt av å gi deg som elev en skolehverdag som engasjerer, inkluderer og skaper læring. Vi legger stor vekt på at du som elev skal få en tilpasset opplæring ut ifra forutsetninger og behov. Vi skal legge til rette for en trygg og trivelig skole, og i oppstarten skal du få god tid til å bli kjent med lærere og medelever.

Skolen starter mandag 17.august. På grunn av Covid-19, og ønsket om å forebygge smitte, skal alle elever møte til ulike tidspunkt og i ulike bygg på oppstartsdagen. Se under.

Vg1: Alle elever som begynner på første året møter på skolen mandag 17.august kl. 08:05.

• Helse og oppvekstfag møter i Levangerhallen
  • Medie- og kommunikasjon møter i gangen utenfor Levangerhallen
  • Frisør, blomster, interiør og eksponeringsfag møter i gangen utenfor Levangerhallen
  • Elektrofag, teknikk og industriell produksjon (TIP), TAF og restaurant og matfag møter i kantina
  • Studiespesialisering møter i kantina for å gå til auditoriet

Vg2: Alle elever som skal begynne på sitt andre år, samt elever i 3AUA og 3HSA, møter på skolen mandag 17.august kl. 09:00.

• Helse og oppvekstfag; 2BUA, 2HEA, 2HSA, og 3HEA møter i Levangerhallen
  • 2MKA, Medie- og kommunikasjon møter i klasserommet i 2.etg M-bygget
  • 2DTA, Design og tekstil møter i klasserommet
  • 2FRA møter ved frisørsalongen
  • 2ELA, 2INA, 2AUA, 3AUA, 2KPA og 2KSA møter i kantina
  • 2ST, Studiespesialisering møter i auditoriet

Vg3: Alle elever som skal begynne på sitt tredje år på studiespesialisering, samt alle elever som skal gå på påbygging, møter på skolen mandag 17.august kl. 10:00. Alle møter i kantina.

Se kart over skolen

Skoleruta 2020-2021