Aktivitetsdag i tåke og sol

Våttån-2.jpg

Årets aktivitetsdag for elevene ved Meldal vgs ble en flott opplevelse. For de som tok turen til Våttån eller hadde fotballturnering på Idrettsplassen ble det en opplevelse i sol og tåke.

Likevel er tilbakemeldingene at dagen ble vellykket. Også for alle dem som valgte aktiviteter i Meldalshallen og inne på skolen.

Turgjengen gikk fra skolen til Våttån. De gikk i tåke og dis, men premien fikk de på toppen da de kom over tåkelaget og fikk knallfin sol og skue over et trolsk landskap.

Resultater:
Fotball:
På fotballbanen ble det spilt seriespill mellom 5 lag, og deretter et sluttspill som kåret en vinner. I en tett og jevn finale trakk Palmeiras (2BY) det lengste strået mot Santos (TIA/TIB)

Kanonball:
Finalen ble spilt mellom RM og 1ELA, der RM gikk av med seieren! Det var to verdige lag som møttes i finalen. Det ble en jevn finale som 1RM vant til slutt. Totalt 8 lag deltok. Alle lagene spilte 6 innledende kamper (dobbel serie). De to beste lagene gikk direkte til finalen.

Volleyball:
Vinner 3AU 1
Sølv 4PB
Bronsje TIC1

Fotoglimt fra Aktivitetsdagen 2019, tirsdag 23.september. Foto: Audun Bjørnås, Erik Hanssen, Paal Magnus Tødaas, Jon Roald Sandvik og Marit Mjøen.