Åpen dag - en suksess

Nett_Elektro-1.jpg

Rundt 50 besøkende benyttet sjansen til å lære mer om Meldal videregående skole og alle opplæringstilbudene ungdom kan skaffe seg her. Både foreldre, besteforeldre, kommende elever, gamle elever og politikere var blant gjestene.

- Det er artig at det er interesse for et skolebesøk en ettermiddag. Vårt opplegg har vært at elever ved alle fagområdene var på skolen og viste hva de driver med om dagene og hva de lærer om. I tillegg til å snakke med elevene og lærerne, hadde vi også alliert oss med Chr.Thams Fagskole og Midtnorsk Opplæring som gir et større bilde på hvilke muligheter som ligger i utdanningssystemet i dag, sier rektor Anne Lise Eriksen Kirkholt.

Fylkespolikerne Rasmus Skålholt (Sp) medlem i hovedutvalg for utdanning og Ellen Bergsrønning (Ap) medlem i hovedutvalg for kultur var til stede. Begge to er godt kjent med skolen fra før og har fulgt med i den storstilte utbygginga og renoveringa av skolen de siste fem årene.

Alle besøkende fikk sjansen både til å gjøre seg kjent med skolen og besøke alle verksted og klasserom. I tillegg hadde elevene i VG2 Kokk og serveringsfag etablert restauranten Gobiten for anledningen der gjestene kunne kjøpe et godt tre-retters måltid.

Her er noen glimt fra Åpen dag ved Meldal vgs, onsdag 12.februar, foto: Marit Mjøen: