Barn og unges koronatelefon i Orkland

telefon.jpg

Orkland kommune har opprettet telefontjeneste for barn og unge som har spørsmål angående korona-situasjonen. Den er åpen hverdager mellom kl. 9 og 14. Telefonnummer: 902 73 454

Vi har fått informasjon fra Orkland kommune om at det i forbindelse med Covid-19 har kommunen opprettet en telefontjenesten for barn og unge.

Du finner mer informasjon om tilbudet på orkland.kommune.no.

Dette er årsaken til at tjenesten er opprettet:
"Vi vet at det i dag er vanskelig for en del barn og unge med situasjonen som har oppstått, og særlig tenker vi på de som av ulike årsaker har det vanskelig hjemme eller selv har en sårbarhet for psykisk helse. Det er også åpent for foreldre og voksne å ringe angående foreldrerolle eller bekymring for barn og unge. elefonen er åpen alle hverdager mellom 09.00 og 14.00. De som tar telefonen er fagpersoner som jobber med ungdom og psykisk helse, og de har taushetsplikt."

Barn og unges koronatelefon: 902 73 454