Gourmetrestauranten åpner 12.mars

Gourmetrestaurant-1.jpg

Gourmetrestauranten ved Meldal videregående skole åpner tirsdag 12. mars. Menyen i restaurantuka er innbydende og nå har restaurant-staben åpnet for bordbestilling.

Bordbestilling sendes inn via epost: restaurantuka@gmail.com eller på mobiltelefon til bookingansvarlig Frid Alice Henriksen: 908 71 083.

Restauranten holder åpent tirsdag 12. og torsdag 14. mars kl 17-20. Onsdag har restauranten åpen for skolens elever og ansatte mellom kl. 10 og 13.

Ansvarlige for Gourmetrestauranten denne restaurantuka er: Jonas Asbøll Storm, Dmitri Socolov, Hanne Mogseth Solstad, Frid Alice Henriksen og Mads Brekken Kirkaune.

De forteller om en rikholdig meny tirsdag og torsdag med kjøtt, fisk, grønnsaker, forretter og desserter - og selvsagt en barnemeny!

Forretter:

  • Røkt and med syltet rødløk og selleripurre
  • Marinerte kamskjell med ertepurre og bacon
  • Soppsuppe med brød
  • Fiskesuppe med brød

Hovedretter:

  • Lammeskank med rotmos og saus av sky
  • Torskeloins med soyasmør, potetmos, bacon og grønnsaker.
  • Biff med fondantpoteter, fløtegratinerte poteter, peppersaus, grønnsaker og bernaisesaus.
  • Bacalao med flatbrød.

Desserter:

  • Ostefat med tre ostesorter, marmelade, oliven, druer.
  • Jordbærsuppe med tulle
  • Creme brulee med mangosorbe
  • Sjokoladefondant med is og tulle

Barnemeny:

  • Pølser med chips
  • Barneburger

Meny onsdag 13.mars:

  • Hamburger med chips
  • Egg & bacon
  • Cæsarsalat
  • Pannacotta