Julebord på Storås

2-Storås.jpg

Årets julebord på Storås for mennesker med bistandsbehov ble en hyggelig kveld der elever ved Meldal vgs bidro med underholdning, mat og tilrettelegging

Dette julebordet er blitt en tradisjon og arrangeres av Meldal kommune. De inviterte er mennesker med bistandsbehov og som bor i Meldal. Årets begivenhet var i Storås samfunnshus torsdag 6.desember.

Det er andre året at elever fra Meldal vgs bidrar, så også dette er blitt en tradisjon. De bidrar med aktiviteter, underholdning og matservering som en del av undervisningsopplegget sitt. I år var det elever fra førsteåret ved Helse og oppvekst, andreårselever fra Barne- og ungdomsopplæringa og elever fra Restaurant og matfag som var med.

Elevene underholdt med korsang og det var solosang fra flere av elevene i tillegg til at de hadde en dans hvor julebordsgjestene kunne være med.

Før underholdninga var det noen av elevene som serverte juletallerken og riskrem som elever fra Restaurant og matfag hadde laget. De deltok selvsagt på kjøkkenet med å få i stand den gode julematen. Det er 2.året vi er med på dette arrangementet no, så det har nesten blitt en tradisjon.