Meldalselever bidrar i Hele Orkland danser

LOGO_Orkland.png

Meldal videregående skole og deltakerne ved Voksenopplæringa i Meldal er blitt plukket ut til å være deltakere i en musikk- og dansevideo – «Hele Orkland danser», et prosjekt i forbindelse med kommunesammenslåinga til nye Orkland.

Det er Fellesnemnda i Orkland som har bestilt prosjektet som blir laget i regi av kulturleder i Orkdal kommune, Arne Fagerholt. Idéen er å skape en video der dans skal illustrere samarbeidet som skaper en helt ny kommune.

Meldal vgs og Voksenopplæringa i Meldal skal bidra på følgende måte:

Fredag 24. mai kl 11:00 – 13:00 kommer det et profesjonelt dansecrew som skal stå for opplæring/innlæring i Meldalshallen. Tidspunktet inkluderer ordinær matpause, så matpausen denne dagen blir fremskyndet til før dansen starter.

Torsdag 20. juni før kl 12:00 blir det filming av at vi danser ute i skolegården – denne dagen er det fint om elevene har på arbeidsklær/uniformer som viser deres tilhørighet til programfag.

Rektor Anne Lise Eriksen Kirkholt sier at dette er et prosjekt som skal prioriteres av både elever og alle ansatte.