Nyrektoren på plass ved Meldal vgs

2-Anne-Lise.jpg

Anne Lise Eriksen Kirkholt hadde sin første arbeidsdag som rektor ved Meldal videregående skole i dag onsdag 2.januar. Torsdag 3. januar er første skoledag for elevene i 2019 og markerer start på andre semester i skoleåret 2018-2019.

Rektor som sluttet ved nyttår var Øyvind Togstad som nå er rektor ved Orkdal videregående skole. På siste skoledag før jul overtok Kirkholt symbolsk rektorjobben ved at Togstad overrakte henne nøkkelen til skolen. Riktig nok var dette en gammeldags nøkkel som egentlig gikk til den gamle hoveddøra til Meldal vgs, men en artig gest ettersom samme nøkkel hadde Togstad overtatt fra sin forgjenger, Nils Slupphaug!

Nå er er det Anne Lise Eriksen Kirkholt som skal lede skolen og som tar imot elevene 3.januar.

Elevene går nå i gang med andre semester 2018-2019 og skoleruta finner du her.

På bildet f.v. Øyvind Togstad, rektor Anne Lise Eriksen Kikrholt og Nils Slupphaug.