Restaurant Gobitens meny under Åpen dag

Restaurant-Gobiten_nett.jpg

Hovedretter av både fugl, fisk og kjøtt er noe av tilbudet når Restaurant Gobiten åpner dørene under Åpen dag ved Meldal videregående skole onsdag 12.februar.

Meldal vgs inviterer alle interesserte til Åpen dag fra kl. 15:30 og Restaurant Gobiten åpner dørene klokka 16 og holder åpent til kl. 20.

Les mer om Åpen dag ved Meldal vgs onsdag 12.februar kl. 15:30-19:30

- Vi anbefaler forhåndsbestilling for vi regner med stor pågang ettersom det er Åpen dag ved skolen og vi har bare plass til 28 gjester samtidig, sier ass. kjøkkensjef Chul Aron Fjellstad. - Men ved forhåndsbestilling regner jeg med at vi greier å ta imot alle som ønsker servering i løpet av åpningstida vår. Ta kontakt med skolen for bordbstilling, sier han. Restaurant Gobiten har også skjenkebevilling for øl og vin.

Og her er menyen:

Forretter (pris fra kr 90):

  • Gravet rein
  • Spekeskinke med asparges
  • Kyllingsuppe med sitron og pære

Hovedretter (fra kr 150):

  • Biff
  • Kveite
  • Kalkun
  • And

Desserter (fra kr 65):

  • Sjokoladefondant med is
  • Sitronterte
  • Lakris- og sjokolade-mousse

Det er de sju elevene ved VG2 Kokk og servitør som driver Restaurant Gobiten. De har ansvar for alt - planlegging av meny, innkjøp av ingredienser, mottak av bestillinger, matlaging, servering - og opprydding.

- Dette er et stort elevprosjekt og en viktig del av vurderinga i ulike fag, sier faglærer Åshild Sveli.

Her er fem av sju bak Restaurant Godbiten. F.v. Hovmester Julie Carlsen, Ari Jaff, ass. kjøkkensjef Chul Aron Fjellstad, Mads Tore Lernes og Lichia Arya. (Kjøkkensjef Guro Breivik og Nina Bolme var ikke til stede da bildet ble tatt.)