Skolehverdagen

el2.jpg

Heldigvis har det vært mulig å opprettholde tilnærmet normal drift ved skolen i høst, og ved de ulike programfagområdene vrimler det av aktiviteter av ulike slag.

Vg1 på Elektro og datateknologi har jobbet med et tverrfaglig opplegg de siste ukene før jul, hvor de har forsket på hvordan en frekvensomformer fungerer. Dette er et FYR-samarbeid mellom programfaget Energi- og styresystemer og fellesfaget Engelsk, hvor FYR står for Fellesfag - Yrkesfag - Relevans.

På bildene ser vi elever fra 1ELA som jobber med å skrive en montasjeveiledning for frekvensomformeren på engelsk.

1ELA

Torsdag 26. november ble den amerikanske tradisjonen Thanksgiving markert ved skolen. Elevene ved Helse- og oppvekstfag og Restaurant- og matfag arbeidet sammen, og lærte i fellesskap hva Thanksgiving er og hvilken mat som tradisjonelt serveres: kalkun, søtpoteter og gresskarpai.

Bilde av restaurant på RM Bilde av forberedelser til Thanksgiving-middag Bilde av Thanksgiving-middag Bilde av Thanksgiving-dessert

Vg2 Datateknologi og elektronikk trener på lodding. Her må man være stø på hånda, nøyaktig og vite hva man driver med.

Lodding 2DE Lodding 2DE Lodding 2DE

Hos 1TB på sponverkstedet handler det om millimeterpresisjon og akseptable toleransegrenser. Alle på verkstedet, elever som ansatte, har fokus på riktig HMS og bruk av verneutstyr.

Elev og lærer i 1TIB på sponverkstedet Egenvurdering på sponverkstedet Elev i 1TIB på sponverkstedet

Vg2 Byggteknikk bygger full enebolig på Vormstad. Fra gulv til tak, med alt av utvendig og innvendig arbeid. Dette lover godt for framtiden. Elevene ser god sammenheng mellom teori og praksis, og er opptatt av å levere et godt produkt til oppdragsgiver.

Bygging av enebolig på Vormstad - Utvendig Bilde av enebolig - innvendig Bilde av enebolig - innvendig