Sølv i fylkesmesterskapet

1-Sinde-Aleksander_nett.jpg

Sindre Brandsæter og Aleksander Logan fra Meldal videregående skole fikk sølvmedalje i konkurranse med åtte andre skolelag i årets Fylkesmesterskap i elektrikerfaget.

- Dette ble ei artig opplevelse, sier Sindre og Aleksander som er elever ved vg2 El-energi ved skolen. Onsdag deltok de i fylkesmesterskapet i elektrikerfaget som gikk av stabelen ved Ole Vig vgs i Stjørdal.

De to ble bare slått av laget fra Fosen videregående. På 3.plass kom Melhus vgs.

Konkurrentene ble utfordret i en oppgave som dreide seg om kobling av stikkontakt på en sikring, endevender i åpent anlegg og kbling av to data-kontakter. Det var balnding av skult og åpent anlegg og i tillegg ble det en test i HMS og samarbeid. Oppgaven skulle løses i løpet av fire timer.

- Vi hadde veldig knapt med plass for å gjøre jobben, så det ble avgjørende at vi greide å samarbeide godt og ikke jobbe i veien for hverandre. Vi fikk dessuten kjenne på hvordan det er å jobbe under stress og med dommere som observerte oss hele tiden, forteller Sindre og Aleksander.

Med andreplass blir det ikke automatisk deltakelse i NM senere i år, men det kan blir en mulighet dersom det vinnende laget ikke har mulighet til å delta.

Bilder fra Fylkesmesterskapet som ble arrangert ved Ole Vig vgs på Stjørdal. Foto: Oddmund Vuttudal/Meldal vgs