Smitte på videregående skoler i Trondheim (19.05.21)

2021_05_21 - Smitte vgs Trondheim.jpg
Photo by Alexander Sinn on Unsplash

Har du vært på fest i helgen med elever fra videregående skoler i Trondheim eller fra andre trønderske kommuner som er rammet av det siste smitteutbruddet?

Det er flere elever ved videregående skoler i Trondheim som nå har testet positivt for koronasmitte.

Vi vil derfor sterkt oppfordre alle elever ved skolen vår som har vært på fest i Trondheim eller i en av de andre kommunene som er berørt av utbruddet om å være meget observant på symptomer. Kommuner som er berørt er blant andre Orkland, Melhus, Stjørdal og Tynset. Hvis du ennå ikke har testet deg, ønsker vi at du skal gjøre det.

Kommuneoverlege Jimmy Wikell i Orkland kommune ber øvrige elever og ansatte om å følge ekstra godt med og bestille seg time til test ved de minste symptomer.

Les mer i Orkland kommunes nyhetsoppdatering Oppfordring til vår yngre befolkning, sist oppdatert 19. mai.