Klar-ferdig-GÅ!

rektor haust 19.jpg

Vi gleder oss til skolestart på Melhus videregående skole! Skolen er ryddet, bøker ligger klar for henting og verkstedene er ordnet. Nå venter vi på at skolen på ny fylles med en stor gjeng herlige, spente og livlige ungdommer.  Sommeren 2019 er snart over, og vi ser tilbake på en juli som ga oss tropevarme og nydelige badetemperaturer.

Jeg håper dere kan se tilbake på både aktive og late sommerdager. Kanskje var dette sommeren du fikk sommerjobb, opplevde andre steder, eller rett og slett gjorde akkurat de helt vanlige sommeraktivitetene. Uansett sommersysler kommer tankene om skolestart sakte men sikkert, og vi gjør oss klare til et nytt skoleår. Det står der helt ubrukt – mulighetene ligger der.

Jeg vil spesielt ønske alle nye elever ved Melhus videregående hjertelig velkommen til oss. Det er sikkert noen sommerfugler i magen som venter på å slippe løs. Det er spennende å starte på videregående. Mye nytt blir det, og det tror jeg blir godt! Nye fag, nye lærere og nye venner.

Til dere som er godt kjent på skolen og ser fram til at dette blir det siste året på videregående, vil jeg minne om ansvaret for å ta godt imot de mindre erfarne og nye på skolen. Vi har alle vært nye en gang, og det er trygt og godt å bli møtt med smil og et vennlig blikk. Hva om vi alle kan ha et mål om å bli kjent med noen vi ikke kjenner fra før?

Jeg gleder meg til å møte dere alle igjen og kanskje få høre litt om sommerens erfaringer. Melhus videregående skole er startklar, og venter spent på at akkurat du skal komme til oss!

Hilsen rektor Hanne