SkoleFM Trøndelag

2EL yfkonkurranse.jpg

Marco Mosbakken og Håkon Mjølhus fra 2EE fikk 3.plass i elektrofag i mesterskapet. Medaljene her ble delt ut av Therese Mossig Eidsaune, fylkessjef i NELFO. I elektrofag skulle det konkurreres i arbeidslag på to, og oppgaven var forskjellige elektroinstallasjoner.

Ellinor Forodden fra 2KS kom på 4. plass i kokkeklassen, og fikk premie av Espen Rønning i Kokkelauget. Menyen i konkurransen var basert på lokale råvarer.

Ikke bare "sluttproduktene", men også tidsbruk, selvstendighet, estetikk, utførelse og kompetanse i en rekke relevante faglige emner er avgjørende for å lykkes i en konkurranse som dette. Dommerene er erfarne og kyndige fagfolk fra bransjene, og konkurransedeltakerne ble fulgt tett av dem gjennom hele prosessen.

Det å delta her er et fint tilskudd på CV'en, og det gir deltakerne en smakebit på yrkene de er i ferd med å utdanne seg innenfor, og konkurranseaspektet setter en ekstra spiss på det hele.

Mer informasjon om konkurransen (med oppgavene de fikk) og fjorårets konkurranse, finnes her: Trøndersk mesterskap i YF

Det kan vel hende der fins vg1-elever i år som kunne tenke seg å bryne seg på dette neste skoleår? :-D