Bo, Tren og Spis

Arena forside.png

Hos oss får du overnatting, bespisning, kursrom og treningsanlegg vegg i vegg.

Velg et opphold der mange av verdens beste har lagt grunnlaget. Lang erfaring og kompetanse gjør at vi kan tilby et opplegg du får igjen for. Hos oss kan du overnatte vegg i vegg med kantine og treningsanlegg.

Vi har anlegg av topp kvalitet til mange idretter, slik at du kan velge din hovedidrett i kombinasjon med allsidighet og sosial lagbygging. Ved behov kan vi hjelpe dere å skreddersy samlingen.

Vi anbefaler at du velger en ekstra overnatting, og starter med «fredagskino» i auditoriet, eller for eksempel en kort innebandyturnering i håndballhallen. Det gir ekstra rom til å komme godt i gang med øktene lørdag. Som avslutning søndag kan vi blant annet anbefale å leie bassenget på grunnskolen vegg i vegg, leie oppvarmet basseng på kurbadet like ved, ta en dag i alpinbakken eller rett og slett ta en tur innom Rypetoppen Adventurepark. Vi ordner skyss om dere trenger det.

Mulighetene er mange enten din idrett er håndball, fotball, skyting, langrenn, skiskyting, slalåm eller noe helt annet. Hvert år har vi flere tusen besøkende, deriblant velger flere landslag å legge treningssamlinger til Meråker.
Tusenvis av barn- og ungdom har også vært her som deltaker i sommeraktiviteter. Sommeraktivitetene arrangeres av Meråker videregående skole under navnet Camp Meråker.

PS: Skolen gjennomfører en rekke testløp som er mulig å gjennomføre når du er her på samling, her kan du sjekke bestetider og spennende statistikk.

Sist oppdatert 24.02.2021