Hospitering

Vi tar gjerne mot hospitanter.  Det er mye som foregår på skolen og ikke alle uker er like egnet for hospitering. Ta kontakt med skolen hvis du vil komme på besøk.

Invitasjon til hospiteringsdag 4. oktober

Vi inviterer til hospiteringsdag(er) for dere som vurderer å søke plass på Meråker videregående skole høsten 2019. Vi vil på denne måten gi dere et innblikk i skolehverdagen ved MVS, og gi veiledning og informasjon. 

Vi møtes i kantina på Meråker videregående skole torsdag 4. oktober kl 8.20.  Der blir dere plassert i ulike grupper etter hvilken idrett/aktivitet dere tilhører, og skal være kledd og utstyrt i forhold til det. Langrenn og skiskyting skal ha ei skigangøkt med staver. Fotball trener ute, håndball trener inne, skytterne er i skytehallen (låner våpen av dem) og friluftsliv skal naturligvis ut på tur i nærområdet. Breddeidrett utstyrer seg med klær/sko for innetrening. 

Alle vil på formiddagen gjennomgå en praktisk økt i sin idrett/aktivitet. Etter økta spanderer vi lunch på dere. Etterpå gir vi en del informasjon om skolen vår, og dere får mulighet til å se hvordan skolehverdagen vår er.  Vi avslutter dagen ca. kl. 15. Det går buss tilbake til Stjørdal og Værnes kl. 15.25 fra skolen.

All informasjon vil bli gitt felles denne dagen, men det vil også være mulig å forlenge oppholdet med flere dager dersom man ønsker det. Vi har erfaringsvis mange langveisfarende besøkende, og da kan det være greit å bruke en ekstra dag eller to når man først er her.

Skulle det ikke passe å hospitere denne uka, er du selvfølgelig velkommen til å besøke oss en dato det passer bedre. Vi kommer også til å ha et par felles hospiteringsdager i vinter. Send en e-post til  dersom du ønsker invitasjon pr e-post til disse dagene i vinter. 

Hvis du er langveisfarende og ønsker overnatting her, en eller flere netter, kan du ta kontakt med Øyvind Slungård, e-post:   mobil: 901 97 324.

Påmelding til samlingen på dette skjemaet. Påmelding er åpen fram til 1. oktober.
Praktiske spørsmål rettes til

Frode Estil
Idrettsfaglig leder
74 17 66 74 97 78 53 80
Sist oppdatert 10.08.2018