Hospitering

Skolen tilt.jpg

Vi inviterer til hospiteringsdag for dere som vurderer å søke plass på Meråker videregående skole. Vi vil på denne måten gi dere et innblikk i skolehverdagen ved MVS, og gi veiledning og informasjon.

Vi møtes i kantina på Meråker videregående skole tirsdag 4. februar kl. 8.20.

Dere blir inndelt i grupper etter idrett, og må ha med klær og utstyr for trening. Vi kommer nærmere tilbake til hva som skal skje og hvilke klær/utstyr man trenger.

Plan for dagen

Alle deltakere vil ha samme plan for dagen.
Vi starter med en praktisk økt i respektive idrett/aktivitet. Etter økta spanderer skolen lunsj på alle deltakerne. Programmet etter lunsj begynner med informasjon om skolen. Deretter blir dere fordelt på klassene som har undervisning, så dere får være med på noe av det som skjer i klasserommene. 
Dagen avsluttes ca. kl.15. Bussen mot Stjørdal og Værnes går 15.30 fra skolen.

Påmelding

Her er et påmeldingsskjema å fylle ut.

Påmelding er åpen fram til 27. januar.

Vil du være flere dager?

Noen har lang reise og vil ha mest mulig ut av besøket. Det er mulig å forlenge besøket med en eller flere dager for de som ønsker det. Dette inkluderer også helga i forkant. Ta kontakt med skolen hvis du vil ha flere dager. Det samme gjelder om du trenger overnatting i forbindelse med hospiteringen. Vi ordner billig overnatting og bespisning.

Dette er ikke siste sjansen!

Passer det ikke denne dagen? Du er selvfølgelig velkommen en dag som passer bedre. Ta kontakt med skolen så finner vi en løsning.

Spørsmål?

Lurer du på noe, eller trenger du overnatting?
Send en e-post til Frode.

Velkommen til Meråker!

Sist oppdatert 09.01.2020