Hospitering i februar

Skolen tilt.jpg

Vi inviterer til hospiteringssamling for langrennsløpere og skiskyttere som vurderer å søke plass på Meråker videregående skole. Vi vil på denne måten gi dere et innblikk i skolehverdagen ved MVS, og gi veiledning og informasjon.

Samlingen 

Vi starter mandag 7. februar kl. 8.20, og avslutter tirsdag 8. februar kl.15.  Dere som har lang reise, må gjerne komme tidligere. Overnatting skjer på Sportstunet, som ligger rett på baksiden av skolen. Kostnad overnatting + mat mandag-tirsdag er på 500 kr, som kan betales i ekspedisjonen på skolen i løpet av oppholdet. 

Påmelding 

Vil du være flere dager? 

Noen har lang reise og vil ha mest mulig ut av besøket. Det er mulig å forlenge besøket med en eller flere dager for de som ønsker det. Dette inkluderer også helga i forkant, der vi organiserer felles trening for våre elever.   
Ta kontakt med skolen hvis du vil være her flere dager. Det samme gjelder om du trenger flere overnattinger i forbindelse med hospiteringen. Vi ordner billig overnatting og bespisning. 

Dette er ikke siste sjansen! 

Passer det ikke disse dagene? Du er selvfølgelig velkommen på datoer som passer bedre. Ta kontakt med skolen, så finner vi en løsning. 

Spørsmål? 

Lurer du på noe, eller trenger du overnatting? 
Send en e-post til Frode. froes@trondelagfylke.no 

Detaljert info om økter og utstyrsbehov sendes ut i god tid før samlingen. 

Velkommen til Meråker! 

Sist oppdatert 30.11.2021