Treningsavgifter for vg2 og vg3

spurtnett.jpg

Informasjonen på denne siden gjelder kun for elever på vg2 og vg3.

Treningsavgifter - tilgang til treningsanlegg utenom skoletid

Skyting, langrenn og skiskyting har organiserte treningsøkter utenfor skoletid. I tillegg settes det opp noen timer til uorganisert aktivitet i håndballhall og fotballhall utenfor skoletid.

For skoleåret 20/21 er avgiften:

Langrenn:
3 750 kroner – I treningsavgiften inngår treningskort som gir tilgang til haller og grunntreningsrom utenfor skoletid og transport til Grova skisenter i helgene. I tillegg inngår en ukentlig fast organisert kveldsøkt i grunntreningsrom, felles helgeøkter og andre organiserte ettermiddagsøkter.

Skiskyting:
3 750 kroner – I treningsavgiften inngår treningskort som gir tilgang til skytehall, idrettshaller og grunntreningsrom utenfor skoletid, samt transport til Grova skisenter i helgene. I tillegg inngår en ukentlig fast organisert kveldsøkt i grunntreningsrom, felles helgeøkter og andre organiserte ettermiddagsøkter.

Skyting:
3 750 kroner – I treningsavgiften inngår treningskort som gir tilgang til skytehall, idrettshaller og grunntreningsrom utenfor skoletid samt organiserte enkeltøkter utenfor skoletid i Meråker.

Friluftsliv/bredde/fotball: 
Elever som ikke betaler treningsavgift, kan kjøpe treningskort som gir tilgang til grunntreningsrom utenfor skoletid. Kortet koster 1400 kroner. For et tillegg på 350 kroner utvides tilgangen til å omfatte også idrettshallene utenfor skoletid.

Sist oppdatert 30.06.2020