Treningsavgifter

handball2.jpg

Alle idrettselever blir fakturert treningsavgift for aktiviteter utenfor skoletid. Treningsavgiften gjelder utenfor skoletid og gir tilgang til idrettsanlegg og organiserte/uorganiserte aktiviteter til oppsatte tidspunkt.

Treningsavgifter - tilgang til treningsanlegg utenom skoletid

 Skyting, langrenn og skiskyting har organiserte treningsøkter utenfor skoletid. I tillegg settes det opp noen timer til uorganisert aktivitet i håndballhall og fotballhall utenfor skoletid.

For skoleåret 19/20 er avgiften:

Langrenn:
2 850 kroner – Omfatter blant annet fri tilgang til treningsrom utenfor skoletid, ukentlig fast organisert kveldsøkt i grunntreningsrom, transport til Grova skisenter i helgene, samt tilgang til hallareal til fastsatte tider for våre elever.

Skiskyting:
2 850 kroner – Omfatter blant annet fri tilgang til treningsrom utenfor skoletid, ukentlig fast organisert kveldsøkt i grunntreningsrom, transport til Grova skisenter i helgene, samt tilgang til hallareal til fastsatte tider for våre elever. I tillegg kan man kjøpe kort for tilgang til skytehall for 1 000 kroner.

Skyting:
2 850 kroner – Omfatter treningskort i skytehall, samt organiserte aktiviteter i skytehall utenom skoletid. I tillegg tilgang til fotball- håndballhall i de tidspunktene utenfor skoletid som er avsatt for våre elever. Treningskort til grunntreningsrom kan kjøpes for 1 000 kroner.

Friluftsliv/bredde/fotball: 
Treningskort til grunntreningsrom kan kjøpes for 1 400 kroner. Vil man i tillegg ha tilgang til håndball- og fotballhall i de tidspunktene utenfor skoletid som er avsatt for våre elever, kan dette kjøpes for 350 kroner.

Sist oppdatert 10.12.2019