Kompass 2019

BA.jpg

Informasjon om utdanningstilbud og hospitering på Olav Duun videregående skole.

Kompass gjennomføres ved Olav Duun videregående skole.
Tidspunkt:
07.11.2019 oppmøte 09.45
08.11.2019 oppmøte 09.45

På disse dagene vil skolen vise hva som finnes av opplærings- og utdanningstilbud.

Vi får besøk av ca. 500 10.-klassinger fra hele Namdalen, og regner med at både elever, lærere og vi som mottakerskole har forventninger til disse dagene.

Her kommer litt praktisk informasjon:
For dere som kommer med båt fra Ytre Namdal og Jøa så blir det satt opp buss fra kaia til skolen begge dager. Fra skolen på ettermiddagene må man ordne seg skyss på egen hånd – bybuss eller gå.

Vi har tre mottakssteder når elevene ankommer kl. 09.45 på torsdag og fredag:

  • OLAVSALEN: Musikk, dans og drama – Helse- og oppvekstfag – Informasjonsteknologi og medieproduksjon. Olavssalen ligger i 2. etasje ved Musikk, dans og drama.
  • AMFIET: Bygg- og anleggsteknikk – Frisør, blomster og interiørdesign – Elektrofag – Salg, service og reiseliv – Studiespesialisering og Teknikk og industriell produksjon (TIP)
  • IDRETTSHALLEN/NAMSOSHALLEN: Idrettsfag

Noen programområder ønsker at elevene skal ha med seg ekstra utstyr:

  • Idrettsfag: Treningsklær og innesko. I tillegg ønsker man at de har med matpakke, drikkeflaske og sko med lyse såler.
  • Musikk, dans og drama: De som har musikkinstrument som er «fraktbart» kan ta med seg det. Danseelever bør ha med danseklær/klær som er lette å bevege seg i.

Resterende programområder trenger ikke spesielt medbragt utstyr. Vi stiller med arbeidsklær og vernesko for de som skal på Bygg- og anleggsteknikk og Teknikk og industriell produksjon.

Det vil bli anledning til å kjøpe seg mat og drikke. Kantina er forberedt på storinnrykk disse dagene, og serverer både varme og kalde retter.

For ledsagere til 10.-klassingene serverer vi kaffe i kantineområdet kl. 11.30-12.00. Før- og etter lunsjpausen oppfordrer vi ledsagere til å være med hospitantene rundt på områdene. Program for dagene på de enkelte områdene vil bli lagt ut på skolens hjemmeside. Det samme gjelder dette infoskrivet. Fint hvis dere gir hospitantene beskjed om dette.

På YOU-portalen vil dere finne fordelingen av elevene på de enkelte dagene. Se side 10, pkt. 5.2 i brukerveiledningen for YOU-portalen.

Til slutt vil vi minne om informasjonsmøtet på kveldstid torsdag 7/11-19 kl. 18.30–20.45.

Vi ønsker alle velkommen til Kompass og hospitering!

Timeplaner for kompass-dagen