Koronasituasjonen

Covid 19.jpg

Røros vgs følger de råd Røros kommune gir om koronaviruset. Se lenke lengre ned på siden for alltid oppdatert informasjon.

Koronasituasjonen per 14.12.21

Regjeringen innførte rødt smittevernnivå for alle videregående skoler fra 16. desember til 13. januar. Rødt smittevernnivå krever en meters avstand mellom elever i alle situasjoner.
Skolen vil være åpen, men for å få gjennomført undervisningen med 1 meterskrav vil vi veksle mellom digital og fysisk undervisning for klassene i denne perioden. Siste skoledag før jul blir som planlagt 21.12.
Det er viktig at elever og ansatte ikke kommer på skolen når de er syke, og at terskelen for å ta en hurtigtest er lav.

Nærkontakter til bekreftet smittede husstandsmedlemmer og tilsvarende skal være i karantene, med mulighet for å teste seg ut av isolasjon etter 7 døgn.
Øvrige nærkontakter kan teste seg ut av isolasjon etter 3 døgn.

Se for øvrig Røros kommunes hjemmeside:https://roros.kommune.no/helse-og-omsorg/informasjon-om-koronaviruset/