Julen nærmer seg

Pepperkake.jpg

Til elever og foresatte

Smittesituasjonen i Trondheim er fortsatt slik at kommuneoverlegen ikke vurderer endring av tiltaksnivået for smittevern på skolene. Det betyr at skolen fortsetter som planlagt med gult nivå mandag 21. og tirsdag 22. 

Siste del av tirsdagen 22. vil vi prøve å holde tak i juletradisjonene innenfor de rammene som er forsvarlig. Felles avslutning i flerbrukshallen må derfor utgå. I stedet blir juleavslutningen organisert klasse- og gruppevis, slik at vi unngår unødvendig blanding av elever. Vi håper å få til en hyggelig avslutning på en hektisk og utfordrende høst. Kontaktlærer informere elevene sine om de praktiske rammene. 

Skjetlein videregående skole har ikke hatt noen smittede, verken blant elever eller ansatte i høst. Noen veldig få elever og ansatte har vært i midlertidig karantene mens de har ventet på svaret av Koronatesten. Pr. d.d. har skolen en elev i karantene. Heldigvis har vi kun fått negative prøvesvar. 

Det er lokale helsemyndigheter (kommuneoverlegen og fylkeslegen) som bestemmer om skoler skal over på digital undervisning.

Vi håper inderlig at vi slipper smitte nå de siste dagene før jul. Jeg minner derfor om de viktigste smitteverntiltakene:

  1. Vær hjemme om du er syk eller har symptomer på Covid – 19. Ring Trondheim kommunes koronatelefon på 90 50 90 52 slik at du får vurdert behov for koronatest.
  2. Vask hendene eller bruk antibac ofte. Husk å rengjøre pulten etter bruk.
  3. Hold minst en meters avstand i alle fellesarealer.
  4. Om mulig unngå kollektivtransport. Husk munnbind på buss dersom du tar buss og ellers på offentlige steder i hht Trondheim kommunes smittevernråd.

Vi ønsker alle en fin innspurt fram mot julehøytiden.

Med vennlig hilsen

Helén Pedersen

rektor

Sist oppdatert 17.12.2020