Solidaritetsdagen skoleåret 2019/2020

Solidaritetsdagen gjennomføres torsdag 31.oktober 2019 av alle Strinda videregående skoles elever. Årets aksjon går til inntekt for One Family-No Borders.

Last ned kvitteringsseddel for oppdragsgiver.

One Family-No Borders. Organisasjonen driver i hovedsak hjelpearbeid opp mot menneskene som bor i flyktningeleiren Vial på Chios. Prioriteringen er store distribusjoner av ulike artikler som folk trenger.

Noe av det de har brukt donasjoner til er fottøy, klær (etter sesong), badehåndklær, vaskemidler, bager og telt. Til enkeltpersoner er det kjøpt inn barnevogner, rullestoler, medisiner og dekket tannlegetimer.
Alle midlene som kommer inn, går uavkortet til dette arbeidet.

Eleven bruker skoledagen i bedrift eller privat hvor man jobber mot et bidrag på minst kr. 200,- (det er frivillig å gi mer).
Alle elever oppfordres til å finne seg arbeid, det være seg ute i bedrifter eller privat. For de av dere elever som ikke klarer å finne arbeid; MÅ møte på skolen i kantina kl. 08.00. Der vil man få arbeid, ta med uteklær. Det vil bli ført fravær ved manglende innbetaling/ikke oppmøte på skolen.


Tillitselevenes ansvar:
Kvitteringer/klasselister samles inn senest UKE 45 av tillitselevene, og leveres til Ola Skevik. Pengene kan også betales direkte inn på konto, men da skal bekreftelse fra oppdragsgiver bringes med.

One Family-No Borders kontonr.: 2280 44 26160 eller Vipps: 535684

(Bedriftsvipps består av 6 siffer i stedet for 8 siffer. Velg: Kjøp og betal i stedet for Send penger, som er vanlig på 8-sifret vipps.)
Husk:
Merk betalingen med «Elevens navn.»

Lykke til!
Mvh
Elevrådet ved Strinda videregående skole