Oppdatering om smittesituasjon på skolen:

Illustrasjonsfoto_IngenByline 4.jpg

Informasjon til elever og foresatte om smittesituasjonen på Thora Storm videregående skole.

Infoskriv til elever og ansatte som har vært eksponert for koronavirus på skolen

Informasjon fra Trondheim kommune om hurtigtester

Ved positiv hurtigtest skal dette meldes inn på https://minside.trondheim.kommune.no/. Trykk deretter på "korona" og "meld inn positiv hjemmetest". Du vil så raskt som mulig bli kontaktet av smittesporing for veiledning videre. Ved positiv hurtigtest skal barnet ta en ny test (PCR). 

Lørdag 18.09.21

En elev på vg1 har testet positivt på korona. Elever og ansatte som har vært i nærkontakt med eleven har fått beskjed

Onsdag 08.09.21

En elev på vg1 har testet positivt på korona. Elever og ansatte som har vært i nærkontakt med eleven har fått beskjed. 

Tirsdag 07.09.21

En elev på pågygg har testet positivt på korona. Elever og ansatte som har vært i nærkontakt med eleven har fått beskjed. 

Fredag 03.09.21

En elev på vg2 har testet positivt på hurtigtest. Elever og ansatte som har vært i nærkontakt med den ansatte har fått beskjed om hvordan de skal forholde seg. 

 

Lørdag 28.08.21

En av skolens ansatte har testet positivt for Covid-19. Elever og ansatte som har vært i nærkontakt med den ansatte har fått beskjed om hvordan de skal forholde seg. Ca 30 elever er satt i testkarantene.

Tordag 26.08.21

En elev på Vg1 er bekreftet smitta av koronaviruset. Alle elever og ansatte som har hatt nærkontakt med den smitta eleven har nå fått beskjed og elevene er satt i testkarantene. Mer informasjon vil bli gitt fra smittevernskontoret eller skolen.Totalt er ca 87 elever på Thora Storm videregående satt i testkarantene.

Det er høyt smittetrykk i Trondheim for tiden, så det er viktig å fortsatt opprettholde de gode rutinene med vaske/sprite hender, holde avstand så godt vi kan og være hjemme om du har milde symptomer.