Fylkesmesterskap i logistikkfaget

FYLKESMESTERSKAP TL TRIPPEL TILLER 2020 red 2.jpg
De tre første plassene ble besatt av elever fra Tiller videregående skole. I midten vinnerne Jøran Hage Stenberg og Benjamin Jacob Nepås Horsman.

Elever fra Vg2 transport og logistikk på Tiller tok de tre første plassene i fylkesmesterskapet i logistikkfaget, nå venter NM for vinnerne!

De fire skolene som tilbyr Vg2 transport og logistikk i Trøndelag fylkeskommune var alle representert da fylkesmesterskapet gikk av stabelen på Tiller videregående skole 12. februar 2020.

Konkurransene i logistikk er for tomannslag, og det var altså det ene laget fra Tiller som trakk det lengste strået. Det betyr at Jøran Hage Stenberg og Benjamin Jacob Nepås Horsman skal representere fylkeskommunen under Skole-NM på Sam Eyde videregående skole i Arendal 22. og 23. april.

Vi gratulerer og ønsker lykke til i Skole-NM!

Resultatene:
1. Tiller videregående skole TL2