Velkommen til nytt skoleår!

gulblomst-l.jpg

Velkommen til Tiller videregående skole! Her finner du informasjon om oppmøtetider for alle utdanningsprogram. Vi gleder oss til å se deg 17. august.

Plan for oppmøte første skoledag, 17. august

Alle møter opp i auditoriet på skolen. Inngang fra 1. etg/ hovedinngangen

08.30: Vg1 Medier og kommunikasjon, Vg1 Informasjonsteknologi og medieproduksjon, Vg1 Idrettsfag med e-sport
09.15: Vg1 Salg, service og reiseliv, Innføringsklassen
10.00: Vg1 Studiespesialisering
10.45: Vg3 Påbygg til generell studiekompetanse
12.15: Vg1 Bygg og anleggsteknikk
13.00: Vg2 Transport og logistikk

Klikk på linkene under så finner du tidspunkt og informasjon om skolestart for klassene som ikke skal møte i auditoriet.
Vg2 og vg3 medier og kommunikasjon

Vg2 og vg3 studiespesialisering

Vg2 Klima, energi og miljøteknikk og vg2 Byggteknikk

Vg2 salg, service og sikkerhet

Arbeidslivs trening 1 og 2

Det blir en annerledes skolestart denne høsten på grunn av koronasituasjonen og covid-19 utbruddet i mars 2020.
Vi skal sikre forsvarlig drift på skolen som tar hensyn til smittevern med smitteforebyggende tiltak.
Jeg vil minne om de tre grunnpilarene  for å bremse smittespredning (Trafikklysmodell – gult nivå) i prioritert rekkefølge:

1. Ingen syke skal møte på skolen
  2. God hygiene og forsterket renhold
  3. Redusert kontakt mellom personer (ikke håndhilsning og klemming)

Sammen med deg skal vi få et faglig og sosialt, godt og trygt skoleår der du kan lykkes med dine valg.
Du kan lese mer i Veilederen om smittevern for ungdomsskole og videregående skole.

Sist oppdatert 12.08.2020