Tiller videregående skole er på 3 plass i Norge

host-stor.jpg

Vi er på 3. plass av skoler som bidrar mest til at elevene fullfører og består yrkesfag.

Tiller videregående skole er på 3. plass i Norge av skoler som bidrar mest til at elevene fullfører og består yrkesfag. (Fra Kommunal Rapport 11.12.20). Skolebidragsindikatoren viser hva skolens arbeid og innsats betyr for elevens læringsresultater.

- Jeg er veldig stolt over alle ansatte som sammen med elevene skaper trygghet og mestring. På skolen vår skal alle elevene lykkes og ha venner. Dette er et gledelig og flott resultat og en fantastisk oppmuntring. Dette gleder en rektors hjerte sier Kirsti Horne.

Vi deler topplassering sammen med Bardufoss videregående skole og Kjelle videregående skole. Gratulerer til dere!

Sist oppdatert 14.12.2020