Julemarked på Tiller videregående skole 3.-14. desember

Plakat for julemarked 20188

Elevene selger julegodt og julegaver i kantina, og overskuddet går til Salam LADC som driver hjelpearbeid for lokale beboere og flyktninger i Bekaadalen i Libanon.

Det er elevene på Vg1 service og samferdsel som driver julemarkedet, mens elever fra Vg3 medier og kommunikasjon bidrar med markedsføring og elever fra Vg1 bygg- og anleggsteknikk har satt opp salgboden. Det ble også arrangert julemarked i fjor. Da ble overskuddet kr 10 000 og gikk i sin helhet til skolens store innsamlingsaksjon for Salam LADC. Skolens elever samlet til sammen inn kr 144 466 forrige skoleår, og pengene er brukt til opprettelse og drift av et "Community Center" der Salam LADC driver skole, leksehjelp, kor og diverse kurs i Bekaadalen.

Det er i år tredje gang skolen har denne innsamlingsaksjonen, og  hovedaktiviteten og innspurten av innsamlingen er  lagt til første uka i april 2019. Da er det internasjonal uke på Tiller videregående skole.

Informasjon om varer og prisliste

Følg Julemarkedet UB på Facebook

Et utvalg av varene som selges på julemarkedet fra 3. til 14. desember: Bruskasse i tre, to fuglematerhus i tre, godterposer, garnnisse, juleduk og snøkrystall i tre utstilt på steintrapp ute. Grantrær m ed frost i bakgrunnen.

Tre blide elever i en salgsbod med rød vegg i bakgrunnen med stjerner og lys som henger fra taket. Fuglekasser, innsektshotell, godteri og andre salgsvarer er utstilt både på disken og i bakgrunnen.

Sist oppdatert 06.12.2018