Tiller-elever kvalifisert til Skole-NM i logistikkfaget

Mathias Hindbjørg og Ronja Marie Roli Rangø tok gull i Trøndersk mesterskap
Mathias Hindbjørg og Ronja Marie Roli Rangø tok gull i Trøndersk mesterskap i logistikkfaget 13. februar 2019. Foto: Tiller videregående skole

Mathias Hindbjørg og Ronja Marie Roli Rangø vant Trøndersk mesterskap på hjemmebane. 10. og 11. april deltok de i landsfinalen i Arendal og tok en fin fjerdeplass. Vi gratulerer!

Resultater fra Skole-NM 2019

Skole-NM i logistikkfaget på Sam Eyde videregående skole 10. og 11. april 2019

Onsdag 13. februar ble Trøndersk mesterskap i logistikkfaget arrangert på Tiller videregående skole. Mesterskapet gjelder som kvalifisering til Skole-NM som går av stabelen på Sam Eyde videregående skole i Aust-Agder 10.-11. april. Arrangementet er i samarbeid med WorldSkills Norway. De to siste årene har lag fra Tiller tatt sølv i Skole-NM.

Fem lag deltok i fylkeskvalifiseringen, hvert lag besto av 2 elever. Meldal og Røros videregående skoler stilte med ett lag hver, mens vertskapet hadde tre lag i konkurransen.

Elevene går i Vg2 transport og logistikk.

Fullstendig tidsskjema

Forberedelsesoppgave i logistikkfaget
Lenke til Trøndelag fylkeskommune og oversikt over fag og påmeldte skoler i Trøndersk mesterskap 2019
Lenke til WorldSkills Norway og mer info om yrkesfag og konkurranser