Påbygg for lærlinger

Informasjon om påmelding i fag for lærlinger høsten 2021


Er du elev ved en videregående skole på vg2 yrkesfag med oppstart som lærling til høsten? Eller har du allerede begynt som lærling? Da kan du fra høsten 2021 få mulighet til å ta fag som gir deg studiekompetanse i løpet av læretiden.

 

Vi starter opp et nettbasert tilbud i påbygg-fag fra skoleåret 2021-2022 for lærlinger i Trøndelag fylkeskommune. Dette inkluderer fagene naturfag, norsk, matematikk 2P-Y og historie. Du bør ikke ta alle fag i løpet av ett skoleår, men heller fordele det på minst to år. Eller du kan bruke lengre tid på å ta fagene ved å utsette noen fag til etter at du er ferdig som lærling.

Påmelding

Frist for påmelding er 31. mars  Klikk på linken under for påmelding.

Klikk her for å melde deg på


Informasjonsmøte 3. mars

Vi gjennomfører et informasjonsmøte via Teams, onsdag 3.mars kl 17-18, for elever som ønsker å vite mer om tilbudet.

Klikk her for å bli med i møtet

 

 

Oppstart i fagene

Fagene startes opp så fremt vi har tilstrekkelig antall påmeldte elever til å starte opp. Det vil legges ut informasjon på våre nettsider om oppstart og alle som blir tatt inn får tilsendt brev med informasjon. Informasjon om status for inntaket sendes ut i løpet av juli.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Kontaktinformasjon finner du her.

Forutsetninger og krav til utstyr

  • Alle må ha egen datamaskin
  • Hodetelefoner med mikrofon
  • Tilfredsstillende internettilkobling
  • Grunnleggende ferdigheter knyttet til bruk av data og internett slik som å skrive en tekst i Word, lagring av filer, bruk av ordbøker og andre oppslagsverk på internett, mm.
Sist oppdatert 19.02.2021