ÅPEN SKOLE

Åpen Skole forside.jpg

Bli bedre kjent med Katta og vårt fagtilbud.

Vårt budskap til deg er at Katta har et innmari godt elevmiljø, et veldig bra læringsmiljø og et spennende studieforberedende fagtilbud.

Vi gir deg en presentasjon av våre utdanningsprogram. Underveis møter du selvsagt noen av våre elever. Filmen er produsert av elever på medier og kommunikasjon.

VÅRE UTDANNINGSPROGRAM:

STUDIESPESIALISERING

MEDIER OG KOMMUNIKASJON  - STUDIEFORBEREDENDE

MUSIKK, DANS OG DRAMA - STUDIEFORBEREDENDE

INTERNATIONAL BACCALAUREATE Diploma Programme (IB DP)

STUDIESPESIALISERING MED Vg2 I ENGLAND (NORFOLK)

Vi tilbyr i tillegg MATEMATIKKPROGRAMMET som du kan lese mer om under studiespesialisering.

Om du har spørsmål kan du henvende deg til skolens avdelingsledere eller våre rådgivere via e-post. Vi forsøker å svare deg innen rimelig tid.

Studieleder og avdelingsleder samfunnsfag og kroppsøving, Kåre Ottar Mjåseth: karmj@trondelagfylke.no

Avdelingsleder norsk, engelsk og fremmedspråk, Ann-Jorid Grønli: anngron@trondelagfylke.no

Avdelingsleder realfag/IB-koordinator, Elin Øksnes: eliok@trondelagfylke.no

Avdelingsleder musikk, dans og drama, Maciej Karpinski: macka@trondelagfylke.no