DIGITAL ÅPEN SKOLE

Åpen Skole forside.jpg

21. januar hadde vi direktesending og digital åpen skole for 10. klassinger og foresatte. Her kan du se filmpresentasjonen vår.

Hadde alt vært som normalt ville elever, lærere og rådgivere tatt imot med "åpne armer" på skolen. Slik er dessverre ikke situasjonen nå. Vi må derfor kjøre en digital åpen skole for dere denne gangen. Vårt budskap til deg er at Katta har et innmari godt elevmiljø, et veldig bra læremiljø og et spennende studieforberedende fagtilbud.

Vi gir deg en presentasjon av våre utdanningsprogram. Underveis møter du selvsagt noen av elevene våre. Sendinga er produsert av elever på medier og kommunikasjon.

Via YouTube

VÅRE UTDANNINGSPROGRAM:

STUDIESPESIALISERING

MEDIER OG KOMMUNIKASJON  - STUDIEFORBEREDENDE

MUSIKK, DANS OG DRAMA - STUDIEFORBEREDENDE

INTERNATIONAL BACCALAUREATE Diploma Programme (IB DP)

STUDIESPESIALISERING MED Vg2 I ENGLAND (NORFOLK)

Vi tilbyr i tillegg MATEMATIKKPROGRAMMET som du kan lese mer om under studiespesialisering.