Prosedyre ved evt. koronasmitte

Covid test.png

Om du tester positivt på hurtigtest skal elev/foresatt varsle dette til Trondheim kommune.

Ved positiv test skal du varsle til: positiv-hurtigtest@trondheim.kommune.no. Husk å oppgi telefonnummer i e-posten. Du vil få et automatisk svar med informasjon om hva du skal gjøre videre. Smittesporing vil da bli varslet, og du/foresatte vil bli kontaktet fra smittesporing. Du trenger ikke ringe koronatelefonen, men du må varsle om fraværet til skolen din.

Informasjon fra Trondheim kommune om hurtigtester

Infoskriv til elever og ansatte som har vært eksponert for koronaviruset på skolen

Det høye antallet smittede i Trondheim gjør at vi alle må ta ekstra hensyn til hverandre.

Alle elever oppfordres til fortsatt å overholde de smittevernreglene vi har. Vaske hender, holde avstand og være hjemme om man har symptomer.