Bibliotek

bibliotek_2.jpg

Velkommen til biblioteket

Biblioteket ligger sentralt like innenfor hovedinngangen i samme område som resepsjon og kantine. Biblioteket har flere studieplasser, sofakrok og et «stille» studierom. Biblioteket er et sosialt rom, og det er lov å prate, lese, spise, spille, surfe, se film på nettet eller høre på musikk – så lenge du respekter andre, lar dem få arbeidsro og holder orden.
Vis hensyn slik at biblioteket blir en god arbeidsplass og et trivelig sted å være.
Biblioteket kan hjelpe deg med nesten hva som helst. Har ikke vi det du leter etter, bestiller vi det inn fra andre bibliotek. Jeg er der for å hjelpe elever og lærere, så kom gjerne inn om du lurer på noe eller vil slå av en prat.

Vi tilbyr blant annet:

  • Lydbøker, filmer, tegneserier, brettspill m.m.Bøker på biblioteket
  • Aviser og tidsskrifter
  • Bøker på engelsk, tysk, spansk
  • E-bøker
  • Utlån av headset og kalkulatorer
  • Vi hjelper til med kopiering og utskrifter
  • Vi har også plakater, saks, lim o.l. til prosjektarbeid

Søk gjerne i bibliotekets katalog:

ATEKSTATEKST er et unikt og kvalitetssikret mediearkiv som gir deg tilgang til informasjon du ikke finner alminnelig tilgjengelig via internett. Arkivet oppdateres daglig og inneholder i dag over 15 millioner papirartikler fra Norges viktigste aviser og nyhetsredaksjoner. Utover dette tilbyr de også tilgang til Mediearkivet.se samt LexisNexis med internasjonale papirkilder. Med tilgang til ATEKST får du dyp innsikt i vår nære historie og utviklingen av samfunnet vårt gjennom de siste tiårene.

 PressReader

 Bibliotekbrukere, elever og ansatte i bibliotek og VGS kan nå ta i bruk PressReader og få tilgang på tusenvis av magasiner og tidsskrifter på mange språk. Tilgangen oppretter du på skolen. Denne avtalen er det Fylkesbiblioteket som har fått istand for oss og vi har ingen påvirkning på hvilke aviser og tidsskrifter som er med her.

PressReader Demo

 

  74 17 93 77  416 10 810

Sist oppdatert 10.04.2018