Juletoner

Juletoner (uten FIT-logo).png

Julestemning med Pocus og sangerne Runa Hestad Jenssen og Ola Marius Ryan.

Med denne førjulskonserten byr Pocus på en helt spesiell konsertopplevelse med tradisjonelle julesanger arrangert i ny drakt. Arrangementene er gjort av musikerne selv med utgangspunkt i Pocus sin litt uvanlige besetning; obo, cello og piano. Det blir kjente og kjære julesanger i en klassisk og akustisk stil, og med enkelte bi-instrument-overraskelser på enkelte arrangement. Sammen med de to vakre stemmene blir det en klangfull, vakker, leken og stemningsfull opplevelse, forsterket av det vakre kirkerommet.

Det er i år hele 5 år siden fylkesmusikerne i Pocus fikk idèen om å arrangere kirkekonserter i førjulstiden. På den aller første konsertturnèen hadde Pocus med seg de eminente sangerne Runa Hestad Jenssen – sopran og Ola Marius Ryan - tenor. Dette ble en stor suksess, og siden den gang har mange trøndere fått oppleve «Juletoner» som har spilt over 20 kirkekonserter i bygder og grender rundt omkring i det store fylket vårt.

Vårt lille ensemble ønsker med denne perlen av en julekonsert å fylle alle med litt god gammeldags julestemning i en ellers så hektisk førjulstid. Vi og gleder oss til å komme å spille og synge for dere!

Ta deg tid til dette avbrekket i julestria, vi lover deg – det er verdt det!

Runa Hestad Jenssen - vokal
Ola Marius Ryan og Pocus - vokal
Elin Torp Meland - Oboe
Jon Kristian Bye - Klaver
Kjell Magne Robak - Cello

 

 Konsert/Turné

08.12 Budal kirke
09.12 Vinje kirke
10.12 Innset kirke
11.12 Vestvik kirke, Mosvik
13.12 Grong kirke
14.12 Vinne kirke
15.12 Steine kirke, Abelvær 
17.12 Leksvik kirke

 

 

Sist oppdatert 06.03.2024