Juletoner

juletoner med logo.png

Julestemning med Pocus og sangerne Runa Hestad Jenssen og Ola Marius Ryan.

Med denne førjulskonserten byr Pocus på en helt spesiell konsertopplevelse med tradisjonelle julesanger arrangert i ny drakt. Arrangementene er gjort av musikerne selv med utgangspunkt i Pocus sin litt uvanlige besetning; obo, cello og piano. Det blir kjente og kjære julesanger i en klassisk og akustisk stil, og med enkelte bi-instrument-overraskelser på enkelte arrangement. Sammen med de to vakre stemmene blir det en klangfull, vakker, leken og stemningsfull opplevelse, forsterket av det vakre kirkerommet.

Det er i år hele 5 år siden fylkesmusikerne i Pocus fikk idèen om å arrangere kirkekonserter i førjulstiden. På den aller første konsertturnèen hadde Pocus med seg de eminente sangerne Runa Hestad Jenssen – sopran og Ola Marius Ryan - tenor. Dette ble en stor suksess, og siden den gang har mange trøndere fått oppleve «Juletoner» som har spilt over 20 kirkekonserter i bygder og grender rundt omkring i det store fylket vårt.

Vårt lille ensemble ønsker med denne perlen av en julekonsert å fylle alle med litt god gammeldags julestemning i en ellers så hektisk førjulstid. Vi og gleder oss til å komme å spille og synge for dere!

Ta deg tid til dette avbrekket i julestria, vi lover deg – det er verdt det!

Runa Hestad Jenssen - vokal
Ola Marius Ryan og Pocus - vokal
Elin Torp Meland - Oboe
Jon Kristian Bye - Klaver
Kjell Magne Robak - Cello

 

 Konsert/Turné 2023

08.12 Budal kirke
09.12 Vinje kirke
10.12 Innset kirke
11.12 Vestvik kirke, Mosvik
13.12 Grong kirke
14.12 Vinne kirke
15.12 Steine kirke, Abelvær 
17.12 Leksvik kirke

 

 

Sist oppdatert 06.12.2023