Bibliotek

Skolens bibliotek er slått sammen med Indre Fosen bibliotek som ligger på Åsly skole. Her finnes et stort utvalg av skjønnlitteratur, faglitteratur, DVD-filmer og lydbøker, som er tilgjengelige for elever og ansatte alle dager i skoletiden.

På Johan Bojer vgs Rissa har vi også et lite bibliotek, der dere elever henter pensumbøkene dere trenger til undervisningen. Her kan du også låne tidsskrifter, lese aviser eller benytte grupperom og lesesal. Hvis du ønsker noe som finnes på andre bibliotek, hjelper vi deg med å fjernlåne det.

Om du lurer på noe i forbindelse med fordypningsoppgaven eller andre prosjekter dere jobber med, hjelper vi deg gjerne med det.

Biblioteket låner ut lærebøker til elever etter at du har akseptert reglene for å låne læremiddel. Det digitale elevbeviset ditt (pocket-id) fungerer som lånekort. Vi vil at du som er elev skriver navn, klasse og skoleår i lærebøkene du låner, og at du har bøkene i låst bokskap når de ikke er i bruk. Du er ansvarlig for lånene dine. Lærebøker som ikke blir levert før fristen - som er siste skoledag før sommerferien - må du erstatte. Prisen er det ei ny bok koster.

Skolebiblioteket er betjent mandag, tirsdag og onsdag mellom kl 0800 og 1530, mens kombinasjonsbiblioteket er åpent hver dag mellom 0800 og 1500.

Søk i bibliotekets base her: Mikromarc
Søking i andre bibliotek: Nasjonalbiblioteket , Trondheim folkebibliotek

Vår ansatt på biblioteket er Siv Digernes

Kontakt oss:
Tlf: 74 17 57 00

Sist oppdatert 05.11.2020