Skolen åpner igjen!

Joh-Ris_åpent.jpg

Skolestart for alle elever i løpet av uke 20, 11. - 14. mai 2020

Da har sikkert de fleste av dere fått med dere at det blir skolestart for alle elever i løpet av neste uke.  Vi gleder oss stort til å få dere fysisk tilbake på skolen, til å treffe dere og til å ha "normal" undervisning igjen.

For at vi skal kunne ivareta smittevern har vi utarbeidet en smitteveileder for skolested Rissa slik at det er mulig å gjennomføre undervisning på forsvarlig vis.  Vi ber dere vise hensyn til hverandre og de retningslinjene som blir gitt, slik at vi kan slippe å få smitten til vår skole. Det er viktig at alle forstår alvoret i situasjonen, selvom Koronaen nå er på retur i Norge.

For de som ønsker informasjon legger vi ut den foreløpige utgaven av den nye smitteveilederen for vår skole på skolens hjemmeside. Den vil også bli gjennomgått når dere kommer på skolen.

Noen punkter er viktig å få med seg:

Vg2 YF møter som vanlig mandag morgen og kjører det opplegget de har hatt til nå med nettundervisning i fellesfag onsdag og torsdag og oppmøte på skolen mandag, torsdag og fredag.

  • Vg1 YF møter på skolen tirsdag 12. mai og skal følge vanlig timeplan.
  • VO HO møter på skolen onsdag 13. mai og følger deretter vanlig timeplan.
  • 1ST møter på skolen onsdag 13. og fredag 15. i kommende uke, ellers kjøres nettundervisning.
  • 2ST og 3ST møter på skolen torsdag 14. og fredag 15. i kommende uke, ellers kjøres nettundervisning.

Skoleskyss vil gå som normalt, men elever fra videregående skal benytte de bussene som er oppsatt for VGS. Vi har ikke anledning til å bruke busser som er beregnet for grunnskolen.  Dette for at vi skal klare å holde god nok avstand på bussene. 

Kontaktlærere og faglærere vil gi dere mer informasjon om hvordan vi skal komme oss igang igjen - så følg med!

Kantina på skolen vil ikke være åpen, og det er ikke anledning til å stikke på butikken eller bensinstasjonen for å kjøpe mat og drikke i løpet av skoledagen.  Rådet er derfor: TA MED MATPAKKE!

Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake på skolen i løpet av uka!

Ledelsen

Les informasjon fra fylketsdirektør for utanning:
08.05.2020 Informasjonsbrev til elever og ansatte

Veileder for smittevern

Sist oppdatert 08.05.2020